In mijn ogen is een juweel niet zomaar wat opsmuk. Het is een persoonlijk sieraad, iets wat bij iemand past, met een betekenis. Je koopt het voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is.

Loop je al een tijd met het idee om een persoonlijk juweel te laten maken? Weet je mijn werk te appreciëren en wil je hierop verder bouwen? Het is als juweelontwerper mijn uitdaging om jouw wens te versmelten met mijn stijl. Het mogen ontwerpen van iemands sieraad is een voorrecht en een manier om mijn creativiteit te uiten.

Laat je inspireren, voor je verloving, voor je huwelijk of zomaar, omdat het kan…

Maatwerk is uiteraard altijd persoonlijk en uniek. Elk ontwerp wordt met de uiterste aandacht en finesse benaderd. Zo wens ik te komen tot een resultaat die zowel de klant als mezelf gelukkig stelt. Er wordt zoveel mogelijk aan handwerk gedaan, wat ervoor zorgt dat elk juweel authentiek is. De sieraden worden vervaardigd in 18 kt goud (geel, wit of rosé) of 925 sterling zilver.

Als erkend goudsmid geef ik er de voorkeur aan om te werken met ethisch ontgonnen en gerecycleerde edelmetalen.

Goed Goud

Jouw juweel laten maken uit ethisch ontgonnen goud, betekent een groot verschil voor de levens van mijnwerkers, hun familie en de omringende gemeenschap. Goudmijnen worden geregistreerd en werken volgens de fairtrade-normen. Het gaat om wettelijke bescherming van de arbeiders, strikte eisen met betrekking tot arbeidsomstandigheden, gezondheid en veiligheid. Wanneer je kiest voor een juweel uit fairmined goud, weet je dat je mee bouwt aan duurzaamheid.

Van (g)oud naar nieuw?

Atelier VogelVrij geeft oud goud een nieuwe kans. Veel mensen hebben nog gouden juwelen in hun bezit, die niet (langer) hun stijl zijn. Waarom geen mooi en duurzaam alternatief? Ik smelt je oude juwelen om, en maak er een persoonlijk en waardevol juweel van.

Atelier

Het atelier is voor mij een persoonlijke ruimte om tot rust te komen. Het industrieel karakter, veel groen en de warme sfeer zorgen ervoor dat ik in alle creativiteit aan de slag kan.

Afspraak

Ik schenk je graag mijn volle aandacht. Daarom is een verkennend (en vrijblijvend) gesprek alleen mogelijk op afspraak. Hier bekijken we wat het beste past bij jouw specifieke vraag, stijl en budget. De ruimte wordt gecreëerd om te ontdekken waar jij naar op zoek bent, om uiteindelijk tot een unieke creatie te komen.

Aangezien ik elk ontwerp in mijn eigen atelier maak, is de levertijd sterk afhankelijk van de drukte van het moment. Voor de realisatie van maatwerk mag je, vanaf het moment dat het ontwerp op punt staat, 8 tot 16 weken rekenen, vooraleer je jouw juweel in handen hebt.

Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen materialen en het ontwerp. Contacteer me gerust voor een eerste verkenning, met plezier sta ik je te woord.

Maak een afspraak, dan kijken we samen wat er mogelijk is.