Betty Delanghe

Goudsmid - Juweelontwerper

9850 Landegem

Langskomen in het atelier kan enkel op afspraak. Op die manier is er rustig de tijd om de collectie te bekijken en jouw persoonlijk juweel te bespreken.

+32 476 34 39 78 - info@vogelvrij.be


CORONA...

De wereld staat op z'n kop - we staan er met open ogen op te kijken.

Onze cocon - zo omschrijf ik het - daar blijven wij met ons gezin gedurende onbepaalde tijd in. Zoals zoveel anderen.

Atelier VogelVrij blijft actief achter de schermen, in combinatie met de zorg voor onze kroost. De schommels van deze twee kleintjes duwen zichzelf niet - om maar aan te geven, mijn werkcapaciteit is ferm teruggeschroefd. Ik blijf telefonisch

Er wordt veel gevraagd van ieder van ons. Ik voel angst. Ik zie een lach, en een traan. We keren terug naar de essentie. Leven. Iedereen redt op dit moment levens.

Het afgelopen jaar zag ik veel verbondenheid, liefde & kracht. Dit zie ik nu terug. Ik zie tonnen respect voor de hulp-en dienstverlening. Ik zie een enorme verbondenheid van mensen naar elkaar toe. Ik zie ouders (buiten de zotte combinatie met hun werk) genieten van hun kinderen. Ik zie begrip voor ieders situatie.

Kijk ook eens rond je. De bomen krijgen bladeren, het gras wordt groener. De zon komt er soms eens door, heerlijk.

Samen zijn we sterk, we kunnen meer dan we denken. Ondertussen hou ik ook hier - in onze cocon - samen met mijn lieve man, de boot recht. We zoeken ons een weg doorheen dit alles. Met een lach, en soms een traan. Met een blik gericht op de toekomst. Een toekomst met veel liefde, verbondenheid, kracht. Samen.

Iedereen breng ik per mail op de hoogte omtrent de stand van zaken van hun juweel op maat.

Interesse in een juweel? Contacteer me via mail of telefoon, ik sta je met plezier te woord.

We're in this together.

Warme groet,

Betty


Instagram icon Facebook icon Messenger icon Pinterest icon


Website by Easybird.be